Meniu

…Grey Restorano antro aukšto meniu

 

Užkandžiai

Marinuotos ispaniškos alyvuogės, gardintos kietuoju sūriu, kaparėliais, marinuotais česnakais ir rozmarinu

7

 

Brandintų ir pelėsinių sūrių rinkinys su figų džemu ir marinuotomis alyvuogėmis

12

 

Vytintų ir pelėsinių mėsų rinkinys su marinuotomis alyvuogėmis,kietuoju sūriu ir Ciabatta skrebučiais

12

 

Jautienos Carpaccio, patiekiamas su lengvomis salotomis, kietuoju sūriu, kapariais ir alyvuogėmis

12

 

Tigrinės krevetės su natūraliu šafraniniu žuvies sultiniu ir kremine polenta

10

 

Salotos

Klasikinės Cezario salotos su sezamų aliejuje marinuota vištiena

9

 

Krevečių iešmelių smulkialapės salotos su apelsininiais kukurūzais, prieskoninėmis cukinijomis ir medaus – mangų padažu

10

 

Gruzdinto ožkos sūrio salotos su mini paprikomis, vytintais vyšniniais pomidorais, balzaminiais ikrais ir sezaminiu padažu

9

 

Pomidorų Carpaccio su Burrata sūriu, pesto padažu ir alyvuogėmis

9

 

Sriubos

Tailandietiška kokosų pieno sriuba su vištiena ir jūros gėrybėmis

7,5

 

Kreminė moliūgų sriuba, gardinta kokosų pienu ir skrudintomis moliūgų sėklomis

6

 

...Grey kvietinio alaus ir pelėsinio sūrio sriuba, patiekiama su vyne virtu vėžiuku

6,5

 

Natūralus šafraninis žuvies sultinys, patiekiamas su kremine polenta ir kepta žuvimi

7

 

Karštieji patiekalai

Antienos krūtinėlė, ruošta žemoje temperatūroje ir skrudinta griliuje, patiekiama su skrudinta saldžia bulve, mėlynėse virta kriauše ir rožių padažu

18

 

Skrudinta saldi bulvė su avinžirniais, daržovėmis, apelsininiais kukurūzais ir rožių padažu

12,5

 

Black angus jautienos nugarinė, gardinta šviežiu rozmarinu ir skaldytais pipirais, patiekiama su spalvingomis svieste keptomis daržovėmis, plėšytu Portabella grybu ir „Žalių devynerių“ padažu

25

 

Jautienos išpjovos didkepsnis, gardintas žolelių žeme, patiekiamas su spalvingomis svieste keptomis daržovėmis, plėšytu Portabella grybu ir „Žalių devynerių“ padažu

23

 

Kukurūzinio viščiuko krūtinėlė su kauliuku, ruošta žemoje temperatūroje ir skrudinta griliuje, patiekiama su spalvingomis svieste keptomis daržvėmis, apelsininiais kukurūzais, avinžirniais ir rožių padažu

15,5

 

Žuvies patiekalai

Porto vyne virta jūros gaidžio filė, patiekiama su troškintais špinatais, gardintais brie sūriu, troškintomis midijomis ir kreminiu burokėlių padažu

19

 

Baltame vyne virta didžioji aštuonkojo koja, patiekiama su vyne virtu vėžiuku, sojų pupelėmis ir bulgur kruopomis, gardintomis vyšniniais pomidorais

21

 

Vyne troškintos midijos, patiekiamos su Ciabatta

 12,5

 

Desertai

...Grey ledų krepšelis

4,9

 

Mangų – pasiflorų kremo desertas su šokoladinio pyrago trupiniais

4,9

 

Sluoksniuotas obuolių pyragas, gardintas brendžiu, patiekiamas su vaniliniu biskvitu ir grietinėle

4,5

 

Sluoksniuotas ...Grey kreminis pyragas, patiekiamas su serbentų padažu, uogomis ir spalvotais morengais

4,5

 

Juodojo šokolado pyragas su florentinais, marcipanu ir mėlynėmis, patiekiamas su laimo ledais

4,9

 

Aviečių šerbetas su Prosecco

4,5