Meniu

Lietuviška virtuvė

Sukurta Vilniaus svečiams

 

 Sriubos

Šaltibarščiai su Ratte bulvytėmis

4

Šefo sriuba

 2,9

 

 Užkandžiai

 

Silkės duetas: saldi ir sūri

4,5

      Vytintų ir rūkytų mėsyčių užkandis su tradiciniu kastiniu, kanapių sviestu, juoda duona, sezoninėmis daržovėmis ir lietuviška degtine

 6,9

   

  Karštieji patiekalai

 

Tradiciniai cepelinai su kiauliena ir rūkytos šoninės padažu

   0,5 / 1 porcijos

  3,9 / 5,9

Kepti cepelinai su kiauliena ir rūkytos šoninės padažu

5,9

Žemaičių blynai su sviesto - grietinės padažu

    0,5 / 1 porcijos

3,9 / 5,9

     Kiaulienos karka su bulvių piure ir troškintų kopūstų - obuolių salotomis

 10,9

Ant žarijų keptas varškės sūris su vyšniniais pomidorais ir alyvuogėmis

   0,5 / 1 porcijos

   5,9 / 8,9

   Bulviniai blynai su rūkyta lašiša ir varškės kremu

5,9

 Bulviniai blynai su rūkytos šoninės padažu

5,9

 

 Desertai

 

 Tradicinis šakotis su šviežiomis uogomis

 3,5

     Skruzdėlynas su medumi ir šviežiomis uogomis

 3,5

 

Degustacinis meniu

 

Puiki proga paragauti lietuviškų patiekalų

Šaltibarščiai | Silkės duetas | Tradicinis cepelinas | Šakotis | Alus arba midus

 14